Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας θα διοργανώσει μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς αποφοίτηση της Γ τάξης - καλοκαιρινή γιορτή για όλους τους μαθητές και τους γονείς τους. Για την κάλυψη των εξόδων τόσο της γιορτής, του δώρου αποφοίτησης, όσο και για την οικονομική ενίσχυση για μελλοντικές εκδηλώσεις, εκδρομές καθώς και την προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού του σχολείου μας, πέρα από τη συνδρομή των 5 ευρώ ανά οικογένεια, που ζητείται από όσους δεν έχουν ήδη πληρώσει, θα διοργανώσει και μια λαχειοφόρο αγορά εκείνη την ημέρα.
Όσοι γονείς θέλουν να προσφέρουν κάποιο δώρο ή υπηρεσία, παρακαλώ να επικοινωνήσουν με κάποιο από τα μέλη του συλλόγου, μέσω email, messenger ή viber.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων Το Δ.Σ του συλλόγου

Για λήψη του προγράμματος ενημέρωσης για τη φοίτηση των μαθητών πατήστε εδώ.

Σκοπός της διαδικτυακής εκδήλωσης / συνάντησης είναι η ενημέρωση, η υποστήριξη και η ενδυνάμωση των γονέων σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τόσο σε ενδοοικογενειακό όσο και σε σχολικό περιβάλλον. Θα θιγούν θέματα από έγκριτους ομιλητές, σχετικά με προκλήσεις για την ψυχική υγεία και την κοινωνική ευεξία των παιδιών στην τρέχουσα συγκυρία με ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία τους από την βία και τη θυματοποίηση, σχετικά με διαταραχές συμπεριφοράς, σχετικά με το νέο διαδικτυακό περιβάλλον, όπου τα avatar των χρηστών του Διαδικτύου είναι ελεύθερα να ζήσουν χωρίς αιδώ και δικαιοσύνη. Ποιος είναι ο ρόλος της εκπαίδευσης και της οικογένειας στις συνθήκες αυτές;

Η εκδήλωση "Ενδυναμώνοντας την Επικοινωνία Οικογένειας - Σχολείου" θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022.